Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2020 15:58

Υβριδική πλατφόρμα για την Prolight + Sound 2021

Οι διοργανωτές της Prolight + Sound ανακοίνωσαν την Hybrid Edition 2021 που θα αποτελεί μια καινοτόμο πλατφόρμα εμπειριών και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ζωντανής ροής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, η Prolight + Sound Hybrid Edition 2021 θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας φυσικής έκθεσης με την ευελιξία των ψηφιακών εκδηλώσεων. Εκτός από τις παρουσιάσεις προϊόντων και τα συνέδρια στους εκθεσιακούς χώρους της Φρανκφούρτης, η εκδήλωση θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων ψηφιακών υπηρεσιών.

Αυτό δίνει στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις τους σε μεγαλύτερο κοινό και να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση επεκτείνεται από μια πλατφόρμα εμπειριών που βασίζεται σε εφαρμογές: προσφέρει καινοτόμα εργαλεία όπως match-making με υποστήριξη #AI, συζητήσεις σε virtual round tables και εταιρικά προφίλ με πολλές δυνατότητες.

Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν τις καλύτερες στιγμές της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης από οπουδήποτε σε πολλά live videos.

Πληροφορίες & εγγραφή: Prolight + Sound

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση